Pere Quart, 1. 08750 Molins de Rei - Baix Llobregat. Telèfon: 93 668 22 39. ceoball@ceoball.org

QUI SOM

Certificat ISO
ALBA-CEOBALL

Manufactures i Serveis

C.E.O.B.A.L.L., Centre Especial d’Ocupació del Baix Llobregat, fou creat l’any 1988 per l’Associació prodiscapacitats del Baix Llobregat, fundadora dels Tallers Ocupacionals i Llars-residències Alba, i s’acollia d’aquesta manera al Reial Decret 2273/1985, del 4 de desembre, en què s’aprova el Reglament dels centres d’ocupació definits en l’article 42 de la Llei 13/1982, del 7 d’abril, d’integració del minusvàlid.
La finalitat del nostre CET és aportar una feina remunerada i donar els serveis socials, laborals i d’ajustament personal adients per als nostres treballadors/es.

Som una Entitat Declarada d’Utilitat Pública

EQUIP CEOBALL 2022

El nostre equip

Un equip multidisciplinar amb experiencia, assoleix conjuntament, l’objectiu principal de integrar als usuaris en el marc laboral i social.

Des de la vessant laboral és procura una adaptació adequada al lloc de treball i a l’equip de companys, potenciant les capacitats i habilitats de cada persona, per tal d’aconseguir una autorrealització personal i laboral molt satisfactòria pels treballadors.

Des de la vessant social, s’aporten les eines i tots els suports socials i econòmics que ajudin a l’usuari a iniciar el camí en la nostra empresa i tenir cobertes les necessitats fora del nostre context amb la coordinació dels serveis socials, tutors o familiars. A més s’ofereix un recolçament psicològic sempre que l’usuari o l’equip ho consideren convenient.

CLIENTS COL.LABORADORS

Ajuntament Molins de Rei
ES Financiado por la Unión Europea_PANTONE
ES Financiado por la Unión Europea_PANTONE
I

Pere Quart 1

Molins de Rei
08750 Barcelona

ceoball@ceoball.org

936 682 239

Certificat ISO
Logo Ajuntament de Molins de Rei
logo Ministerio de Trabajo
Logos