Pere Quart, 1. 08750 Molins de Rei - Baix Llobregat. Telèfon: 93 668 22 39. ceoball@ceoball.org

INTEGRACIÓ SOCIOLABORAL

ELS NOSTRES SERVEIS

Les diferents àrees d’intervenció són supervisades i tractades per un equip multidisciplinar amb psicòloga i treballadora social, oferint l’assessorament i suports necessaris en tots els àmbits.

La Unitat de Suport a l’Activitat Professional

Mitjançant aquest Servei volem valorar i realitzar tot un conjunt d’actuacions per que els usuaris assoleixin la màxima autonomia personal, social i laboral. La integració de les persones amb discapacitat física, psíquica i malaltia mental és l’objectiu final d’aquest pla d’actuació.

Treball amb suport

Modelem i recolzem de manera continuada l’evolució de l’usuari respecte a la feina que realitza. Adaptem les tasques a les seves capacitats i potenciem les seves habilitats per tal que aconsegueixin de manera autònoma la feina encomanada. Tot plegat, supervisat per monitors amb experiència que acompanyen a l’usuari/ària en el dia a dia. Aquesta tasca repercuteix molt positivament en el treball en equip, la socialització i l’autonomia personal.

Programes Individuals d’Integració

Són programes adaptats a cada usuari que contemplen les seves característiques i capacitats, marcant objectius realistes i viables.

L’Equip Multidisciplinar

Les diferents àrees d’intervenció són supervisades i tractades per un equip de psicòlegs i treballadors socials, oferint l’assessorament i suports necessaris en tots els àmbits.

 

I

Pere Quart 1

Molins de Rei
08750 Barcelona

ceoball@ceoball.org

936 682 239

Certificat ISO
Logo Ajuntament de Molins de Rei
logo Ministerio de Trabajo
Logos